JERUZALEM ROERMOND

JERUZALEM ROERMOND Al onze gerechten zijn 100% Helal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1152 beoordelingen
10 feb 2019 om 2:39 Knoflooksaus beste van Roermond! Pizza mag wel warmer maar is koud nog steeds lekker. Friet was een beetje aan de slappe kant, maar als je dronken bent smaakt alles eigenlijk wel prima.
8 feb 2019 om 22:43 Had voor extra saus betaald maar niet gekregen.
8 feb 2019 om 20:47 Supersnelle bezorging (wel wat later op de avond), goede kwaliteit & goede prijs.
6 feb 2019 om 18:57 Heerlijk net als altijd en lekker snel bezorgd
6 feb 2019 om 7:28 Kapsalon rook verbrand, de doner was een beetje verbrand. teveel kaas er op en veel van zo'n kk harde stukken sla er in. Werd de volgende dag ziek en moest overgeven en had racekak. Niet meer bestellen hier voor mij.
4 feb 2019 om 8:58 Geen klachten,ga zo door.
3 feb 2019 om 12:07 Bewust 1.5u vantevoren besteld en specifiek om half 6 levertijd gevraagd. De pizzas kwamen pas om 6uur...vervolgens waren ze ook nog koud!
2 feb 2019 om 8:46 Bezorger belde aan terwijl ik hem expliciet had verzocht dit niet te doen. Bedankt nu heb ik ruzie met al mijn huisgenoten.
31 jan 2019 om 6:39 Het eten is altijd lekker. Tevens de enige pizzaria in Roermond dat tot laat geopend is.
29 jan 2019 om 3:26 Ik heb 2 pizza besteld een van de pizza heeft een slechte geur daarom kan ik het niet eten.
26 jan 2019 om 21:58 Was weer heerlijk en lekker snel bezorgd.
21 jan 2019 om 21:52 Eten was koud. Bezorging duurde veel te lang.