JERUZALEM ROERMOND

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2086 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jeruzalem Roermond. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 13:04 it took 2 hours to deliver my order and when i got it i was already sleepy and i got my food a little cold. My last time with this restaurant
5 feb 2023 om 10:55 Na 1 uur en 40 minuten te hebben gewacht kwam uiteindelijk de pizza. Smaak prima maar de wachttijd niet oké, als je belt zijn ze ook niet vriendelijk. Begrijp dat het druk is maar sluit dan voor thuisbezorgen.
5 feb 2023 om 0:03 Waren de sausjes en salades vergeten
4 feb 2023 om 19:26 Het eten was bijna koud toen het aankwam. Laatste x dat ik hier iets bestel.
4 feb 2023 om 4:16 Snelle bezorging ruim binnen de aangegeven tijd. Eten smaakte erg goed.
30 jan 2023 om 4:42 Heerlijke pizza, ondanks drukte bezorgd in afgesproken tijd
29 jan 2023 om 18:23 Lekkere kapsalon!
29 jan 2023 om 9:20 Order nooit ontvangen, meermaals gebeld om de status te vragen maar de telefoon werd genegeerd. Uit ellende maar met honger naar bed gegaan.
21 jan 2023 om 21:44 Eten kwam half uur eerder. Loeiheet en superlekker.
20 jan 2023 om 22:01 Eten kwam veel sneller dan aangegeven, en het was weer heerlijk, zoals altijd.
20 jan 2023 om 20:08 Best Kapsalon!
8 jan 2023 om 8:41 Diep triest, bestelling gedaan zonder sla dus dan krijg je met sla het vlees koud en was meer een soep geworden door het vet wat er uitkwam. En vraag je 4 x cocktailsaus en wat krijg je? 3 x knoflook en een tomatensaus! Was eenmalig en nooit