JERUZALEM ROERMOND

JERUZALEM ROERMOND Al onze gerechten zijn 100% Helal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1576 beoordelingen
6 aug 2020 om 20:25 Lekker
4 aug 2020 om 9:29 Hier besteld omdat alles verder dicht was. Smaak van de pizza was wel oke. Maar om 02:00 uur bestellen en dan bijna 40 minuten moeten wachten op een pizza die vervolgens ijskoud geleverd wordt kan echt niet. De slechte reviews begrijp ik wel. Nooit meer!
3 aug 2020 om 19:37 Beste van Roermond!
1 aug 2020 om 18:18 Bezorging precies op tijd en goed te volgen. Eten ook prima.
31 jul 2020 om 20:29 Altijd lekker. We blijven er bestellen
31 jul 2020 om 18:07 Heel erg jammer dat ik friet had besteld en die niet kreeg samen met de knoflooksaus die ik niet gekregen heb
29 jul 2020 om 21:07 We hebben 2 uur gewacht op de bestelling, 4 pizza en een kapsalon en nog bezorgkosten moeten betalen. 1 pizza was volledig koud, 2 lauw en 1 warm. Kapsalon was ook lauw tot koud. Zal hier nooit meer bestellen.
28 jul 2020 om 9:56 90 minuten gewacht (maandag avond) op een broodje doner en hamburger. Doner was niet lekker, hamburger te lang gebakken. Voorheen was de doner hier erg goed. Nu al 2 keer tegen gevallen.
25 jul 2020 om 20:32 Prima.... zoals altijd
23 jul 2020 om 22:11 Altijd lekker!
23 jul 2020 om 19:24 Eten was zoals altijd heel erg lekker ! Bezorgtijd was van te voren bekend en klopte helemaal. Top !
21 jul 2020 om 10:10 2 uur geduurd om te bezorgen op een dinsdag avond/nacht.